kapat

SALI 04 AĞUSTOS 1998

Düğüm İsveç'te çözülür

Fenerbahçe'in UEFA Kupası ikinci ön eleme turundaki rakibi Göteborg'un hocası Almquist "Turu geçmek için, sahamızda kazanmalıyız" dedi

GÖTEBORG, turu İstanbul'a bırakmaya niyetli değil. Fenerbahçe ile UEFA Kupası ön eleme turunda karşılaşacak olan İsveç ekibinin teknik direktörü Almquist, rövanşta işlerinin çok zor olacağının iyi bildiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bu nedenle sahamızda yapacağımız ilk maçtan farklı bir galibiyet almak zorundayız. Kupalarda ikinci maçın deplasmanda olması dezavantajdır. Hele hele Fenerbahçe gibi bir takım karşısında deplasmana çıkmak çok zor. Bu nedenle sahamızdaki maça büyük önem veriyoruz. Turu rövanşa bıramayacağız."

Almquist takımında 3 aydır görev yaptığını da hatırlatarak, "Henüz takımımı tanımaya çalışıyorum. Bazı sorunlarımız var. Bu da bizim için dezavantaj" ifadesini kullandı.

Mavi-Beyazlı kulübün kaptanı Erlingmark ise "Fenerbahçe eleme kuraları çekilirken eşleşmeyi düşünmediğimiz tek takımdı. Bu kuraya sevindiğimiz söylenemez. Türk takımlarını yakından tanıyorum. Fenerbahçe bizim için zorlu bir rakip olacak. Sahamızda iyi bir sonuç alabilirsek, turu geçen taraf biz oluruz" şeklinde konuşu.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr