kapat

ÇARŞAMBA 01 TEMMUZ 1998

Asanoviç savaşı

Trabzonspor'un peşinde olduğu Hırvat futbolcuya, Yunan takımı Panathinaikos'un da talip olması Bordo-Mavililer'i endişelendirdi. Transferi gündemde olan Beşiktaşlı Mrmiç Karadenizli yöneticilere, "Ben gelirsem, Asanoviç'i de getiririm" diye haber gönderdi

DIŞ transferde rotasını Hırvat futbolculara çeviren Trabzonspor'a Yunan engeli.. Bordo-Mavililer'in kadrolarına katmak için çaba harcadıkları Asanoviç'e Yunanistan Birinci Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un da talip olması ile iki takım arasında tam bir soğuk savaş başladı. Trabzonsporlu yöneticiler Asanoviç'in bu kulüp ile anlaşmasını engellemek için çareler aramaya başlarken, Nihat ile takası gündemde olan Beşiktaşlı Mrmiç ise, "Trabzonspor ile anlaşırsam, Asanoviç'i de yanımda getiririm. Onunla çok iyi arkadaşız. Beni kırmaz" diye konuştu.

Öte yandan Trabzonspor'da Abant dönüşü verilen izin bugün sona erecek. Bugün öğleden sonra yapılacak çalışma ile Bordo-Mavililer yeniden start alacaklar. Dün tesisleri inceleyen Milne, "Birlik ve beraberlik içerisinde olursak Trabzonspor'u başarıya taşırız. Taraftarı kulüple birleştirebilirsek hedefe ulaşmamız kolay olur" ifadesini kullandı. Karadeniz ekibinde bu sezon görev yapacak kaleci antrenörü Adil Eriç de dün Tra bzon'a geldi. Bu arada Asbaşkan Hikmet Onur, İstanbul'da Başkan Mehmet Ali Yılmaz ile buluşup rapor verdi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr