kapat

ÇARŞAMBA 01 TEMMUZ 1998

Şampiyonluğa doymadık

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, iki sezondur şampiyon olmalarına rağmen yeni başarılar peşinde koştuklarını belirterek, "İnsan başarıya doymamalıdır" dedi. Taffarel'e de sahip çıkan tecrübeli hoca "Bir zamanlar Hagi ve diğer Rumenlerle de uğraştılar. Ama biz haklı çıktık" dedi

SİON- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bize iki şampiyonluk yetmez"qdedi. İki sezondur şampiyon olmalarına rağmen görevlerinin bitmediğini ifade eden Terim, "İnsan başarıya hiç doymamalı. Biz de şampiyonluğa doymuyoruz. Lig şampiyonluğunun yanı sıra, Şampiyonlar Ligi'nde de iddialıyız" şeklinde konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı Taffarel'in iyi bir transfer olduğunu ileri sürerek, "Hagi'ye de sarhoş ve tembel denmişti. Ama o herkesi yanılttı. Taffarel'in de kendisine eleştirenlere gereken cevabı vereceğine inanıyorum. Üç Dünya Kupası gören, üç yıl İtalya'da oynayan bir kaleci kötü olamaz. Üstelik Parreira'dan da Taffarel için olumlu görüş aldım" ifadesini kullandı. Terim, yaptıkları başarılı altyapı organizasyonu ile Cim-Bom'un geleceğini güvence altına aldıklarını belirtirken, Avrupalılar'ın da kendilerini örnek aldığını söyledi.

Öte yandan Galatasaray İsviçre kampında çalışmalarını sürdürüyor. Bugünden itibaren idmanların temposunu artırması beklenen Terim, gençlere büyük önem veriyor. Basel ile yapılacak özel maçta gençlere de şans tanıyacak olan Sarı-Kırmızılı çalıştırıcı, İsviçre'deki Türk takımlarının maç teklifini ise program yoğunluğu nedeniyle kabul etmedi. Bu arada yönetici Ali Dürüst dün kafile başkanlığını Mete Razlıklı'ya bırakarak İstanbul'a döndü. Dürüst, "4+2 kabul edilirse, tribünde oturmayı hazmedecek genç oyuncu alınmalı" dedi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr