kapat

SALI 30 HAZİRAN 1998

Gordon'dan İtiraflar!

Trabzon, Abant kampını dün tamamlarken İngiliz Hoca "Galatasaray ve Beşiktaş bizden daha şanslı Çünkü onlar, oturmuş bir kadroya sahipler" dedi

MİLNE, Trabzonspor'un şampiyonluk yarışına bir adım geriden başlayacağını söyledi. Abant Kampı'nın bir değerlendirmesini yapan Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Gordon Milne samimi itiraflarda bulunurken, "Galatasaray ve Beşiktaş daha şanslı" dedi. İngiliz çalıştırıcı, "Her iki ekip de oturmuş kadroları ile lige başlayacaklar. Teknik kadroları ve futbolcular bir iki sezondur bir arada. Bu açıdan biz dezavantajlıyız. Şu anda birbirimizi tanıma aşamasındayız. Kampa erken başlamamız bu açıdan iyi oldu. Kampı teknik kadro ve futbolcularla kaynaşma dönemi olarak gördük. Tabi bu arada boş durmayıp çalıştık ve kondisyon yükledik" dedi.

Genç bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Milne sözlerini şöyle sürdürdü: "Gençler hakkında konuşmak için şimdilik erken. Trabzon'daki çalımaların ardından bu futbolcular hakkında daha iyi bir fikir sahibi olacağız. İnanıyorum ki 4-5 tane genç futbolcuyu kazanacağız."

Abant Kampı'nı bitiren Karadeniz ekibi dün Trabzon'a döndü. Bordo-Mavililer çalışmalarının ikinci dönemine bugün başlayacak.

Bu arada Genç Milli Takım Kampı'nda bulunan Hasan, K.Okan, Macit, Kadir ve kaleci Osman da çalışmaların Trabzon bölümüne katılacaklar.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr