kapat

SALI 30 HAZİRAN 1998

Cim-Bom'a uyarı

Galatasaray Teknik Direktörü Terim futbolcuları ikaz ederek, "Geçtiğimizsezon başı bizi rüya takımı olarak ilan ettiler... Bu rehavet hem Avrupa'ya hem lige yansıdı. Bu mevsim böyle olmayacak. Havaya girmek yok" dedi

GALATASARAY yoğurdu üfleyerek yiyecek.. Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, geçen sezondan ders aldıklarını vurgulayarak, "Bir yıl önce sezon başında herkes bizi 'Rüya Takım' olarak ilan etti. Bu da bizi rehavete itti. Rehavet sonucunda lige istediğimiz gibi başlayamadık. Şampiyonlar Ligi'nde de hak etttiğimiz başarıya ulaşamadık. Ama tüm bu yaşadıklarımızdan gereken dersi aldık. Önümüzdeki sezon herşeye hazırlıklıyız. Amacımız sezon başı ve şampiyon olunca değil, tüm sezon boyunca konuşulmak" dedi.

Terim, İsviçre'de çok güzel bir ortamda kamp yaptıklarını belirtti ve "Dünyanın bir çok yerinde böyle mükemmel tesisler var. En büyük hayalim bir gün Türkiye'de de böyle kamp yerleri yaptırtmak. Türkiye'de dört mevsim kamp yapılabilecek yerler var. Ama tesis yok"qdiye konuştu. Bu arada Sarı-Kırmızılı ekibin devre arası kampının yine Marmaris'te yapılacağı belirtildi.

Cim-Bom'un yeni transferlerinden Tolunay, Galatasaray'a ön libero olarak alındığını söyledi ve şöyle devam etti: "Bu bölgede elimden geleni yapacağım. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacağız. Buradaki maçlar benim ileride düşündüğüm teknik direktörlük hayatım için de iyi bir fırsat olacak" dedi.

Tolunay, geçen sezon tartıştıkları Filipescu ile aralarında bir sorun olmadığını, ancak aynı şeyi yine yapması durumunda tepki göstereceğini sözlerine ekledi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr