kapat
SABAH ONLINE ARKA KAPAK

SALI 30 HAZİRAN 1998



Dehşetin izleri kaldı

Tarlalar ve bahçeler boyunca 3-4 metre yüksekliğinde fışkıran yeraltı suları depremin sona ermesinden sonra yavaş yavaş çekilirken arkalarında da dehşetin izlerini bıraktılar.



Onların işi hayat kurtarmak

Bir felaket haberi alır almaz düşüyorlar yollara. Tek amaçları hayat kurtarmak. Hiçbir karşılık beklemeden. AKUT diyorlar kendilerine, gönüllü kurtarıcılar.



Ölü sayısı 116'ya çıktı

Enkaz altından dün 3'ü çocuk, 4 kişinin cesedi çıkarıldı. Deprem "şimdilik" Adana'da 116 can aldı. Halk yine geceyi sokaklarda geçirdi, korku gitmek bilmiyor.



Bütün yardımlar Adana'ya

Onların sevdiklerini geri getiremezsiniz belki. Ama hayata yeniden sarılmalarını sağlayabilirsiniz. Küçücük yardımlar çığ gibi büyüyebilir. Haydi, Adana Valisi'nin açtığı bu kampanyaya siz de destek verin



Soygun aletleri özel çiviler

Senaryo belli. Mekan belli. Hedef belli. Yugoslavya'dan gelen dört kişilik çete, yer olarak kendilerine Antalya'ya seçti. Yöntemleri ise çok farklı. En büyük silahları özel olarak yapılmış çiviler. Ama onlar artık yakalandılar.



'Oğlum uslandı'

Ele avuca sığmayan afacan Salim'i annesi yatıra kilitledi. Salim yatırdan çıktıktan sonra çok sakindi. Annesi "Düzeliyor... Düzeliyor... Uslanacak. Allahım'a şükürler olsun" diye bağırmaya başladı...



Mucize çocukların yaşam savaşı

Ceyhan'da yerle bir olan bir apartmanın altından sağ salim çıkarıldı ikisi de. Emircan Erdoğan 3 aylık, Sercan Güveren 11 yaşında.



Koruculara emeklilik teşviki

MGK, Güneydoğu'daki korucuların kendi isteğiyle emekliye ayrılmaların özendirmek için bir dizi iyileştirme yapılmasını kararlaştırdı


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakki saklidir)
Bu sayfa YORE Yorum ve önerileriniz icin: editor@sabah.com.tr