kapat

PAZARTESİ 15 HAZİRAN 1998

Yıldırım gibi Fener

Fenerbahçe'de "2'nci Aziz Yıldırım" dönemi dünden itibaren resmen başladı.. Sarı-Lacivertli Kulübün 54'ncü dönem başkanı seçilen Yıldırım "Bu yönetimle harika işler yapacağız" dedi

FENERBAHÇE'DE olağanüstü genel kurul dün yapıldı ve Aziz Yıldırım, yeniden başkanlığa seçildi. Yaklaşık 4 ay önce yapılan kongrede Yönetim Kurulu'nun Yıldırım'ın listesinin dışındaki isimlerden oluşması nedeni ile gidilen kongreye katılım düşük oldu. Fenerbahçe kubübünün 5 bin 30 üyesinden 655'i kongrede oy kullandı. Tek aday oyan Yıldırım, 653 oyla ve kendi listesiyle yeniden başkan seçildi.

Sarı-Lacivertli kulübün 54'üncü dönem başkanı olan Aziz Yıldırım, bundan sonra daha rahat çalışacağını belirterek, "Fenerbahçe'yi Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kulübü yapacağız. Yapacağımız transferlerle hem ligde hem Avrupa Kupaları'nda taraftarımızın yüzünü güldürecek bir takım oluşturacağız" diye konuştu.

Başkan Yıldırım, geçen kongrede sözünü verdiği tesisleşme hamlesini hızlandıracaklarını ve yapımı devam eden tesislerin kısa sürede hizmete sokulacağını da söyledi. Bu arada yeni seçilen 15 yöneticinin kulübe 5'er milyon dolar (yaklaşık 1.3 trilyon lira) hibe etme sözü verdikleri öğrenildi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr