kapat

PAZAR 10 MAYIS 1998

Fenerli kızgın

Kongre üyeleri ile taraftarlar, süper transferler için kolları sıvayan ve bu uğurda servetini bile vermeye hazırlanan Başkan Aziz

Yıldırım'ı rahat bırakmayarak, istifa ettirmek için çaba harcayan "Vefa Küçük+Aziz Yılmaz" ikilisine büyük tepki gösteriyorlar

Fenerbahçeli taraftarlar ve kongre üyeleri eski asbaşkanlardan Vefa Küçük ile Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı'nın liderlerinden Aziz Yılmaz'a ateş püskürüyor.

Kaçan şampiyonluğun ardından büyük vaatlerde bulunan ve şampiyonluğa oynayacak süper bir kadro kurmak için harekete geçip, bu işe büyük paralar ayıran Başkan Aziz Yıldırım'a destek vermeyen Küçük ile Yılmaz'a tepki gösteren Sarı-Lacivertliler, "Ya Başkan'a destek olsunlar, ya da rahat bıraksınlar. Yıldırım bu uğurda servetini harcıyor. Dünyanın parasını ortaya döküyor. Herkesin Başkan Yıldırım'ın yanında olması gereken bir zamanda onun yapacağı işleri engellemek Fenerbahçe'ye zarar vermekten başka bir işe yaramaz" diye konuşuyorlar.

Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım da bu akşam Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelecek. Yöneticilerden istifa etmelerini isteyecek olan Başkan, beklediği cevapları alamazsa, olağanüstü kongreye gitme kararı alacak. Bu durumda 3 hafta sonra kongre yapılacak. Yıldırım daha güçlü bir yönetimle çalışmak istediğini vurgulayarak, "Tüzüğe göre benim istifa etmeme gerek yok. Bu şekilde yola devam edemeyiz. İstediğim yönetimi oluşturursam, seneye şampiyon olacak süper kadroyu kurarım" dedi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr