kapat

SALI 05 MAYIS 1998

Fenerbahçe'de yönetim krizi!

Başkan Aziz Yıldırım yönetim toplantısında "Ya ben, ya da siz" dedi. Kanarya kongreye gidiyor

FENERBAHÇE'DE şampiyonluğun kaybedilmesi yönetimde fırtınalara neden oldu. Sarı-Lacivertli kulübün Yönetim Kurulu'nun dün akşam yaptığı toplantı hararetli tartışmalara neden oldu. Başkan Aziz Yıldırım, toplantıda restini çekerek, "Kulübün önünün açılması için ya ben istifa edeyim, ya da siz görevi bırakın" dedi.

BAŞKAN Aziz Yıldırım, kendi listesinden seçilmeyen yöneticilere, "Siz istifa edin ve ben yeni bir liste yapıp yönetimimle yoluma devam edeyim. Bu gerçekleşirse, transfer döneminde takımı değiştireyim. Ya da ben istifa edeyim ve üç hafta içinde kongreye giderek, kulübün önünü açalım" diye konuştu.

YILDIRIM, kendixne yakın yöneticilerden Erdal Tontu, Cem Pehlivan, Mehmet Yıldırım, Necati Aslan ve Ünal Öger'den istifa etmelerini de istedi. Bu arada Yıldırım, Asbaşkan Abdullah Acar'ın, eleştirilerine de, "Bu futbolcular transfer edilirken siz de yönetimdeydiniz. O zaman neden engel olmadınız" karşılığını verdi.

YAPILACAK kongrede Yıldırım'ın Osman Yalçın, Gürbüz Nebioğlu, Mithat Yenigün, Yalçın Ekinci ve Nihat Özbağ'ı yönetime alacağı belirtiliyor. Bu arada Asbaşkan Sema Küçüksöz'ün Yıldırım'a "Bu futbolcular 100 milyon bile etmez. Hepsini küçük takımlara satalım" dediği belirtildi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr