kapat

PAZAR 26 NİSAN 1998

Popescu jübile istedi

Galatasaray ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan Rumen yıldız, yönetime 1998-99 sezonunun sonunda futbolu bırakmak istediğini bildirdi. Popescu'nun kararı Sarı-Kırmızılılar'ı şok etti

GALATASARAY'IN Rumen yıldızı Popescu'dan şok karar. Sarı-Kırmızılı takım ile iki yıllık daha anlaşması bulunmasına rağmen Rumen futbolcu, önceki gün Cim-Bom'un yönetimine 1998-99 sezonunun sonunda futbolu bırakmak ve jübile yapmak istediğini bildirdi.

POPESCU kararında ısrarcı olursa jübileden elde edilecek gelirden Barcelona'ya ödenen bonservis bedeli için pay istenecek. Bu da İspanyol ekibine verilen 4 milyon doların 3'te biri oranında olacak. Popescu, jübile için Barcelona'yı getirecek.YÖNETİMİ şok eden karar sonrasında bu futbolcu için Barcelona kulübüne 4 milyon dolar bonservis bedeli ödendiği gözönünde tutularak Popescu'ya şimdilik kesin bir cevap verilmedi. Rumen futbolcunun ilk anlaşamada olduğu gibi Galatasaray'da 3 yıl kalma şartı istenecek.

ÖTE YANDAN adelesinde 32 santim boyunda kanama ve ödem tespit edildiği için ligin son üç maçında oynayamayacak olan Kaptan Bülent büyük üzüntü yaşıyor. Evine kapanan Sarı-Kırmızılı futbolcu, ligin en kritik döneminde sakatlanmasının kendisini kahrettiğini söyledi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr