kapat

CUMARTESİ 21 MART 1998

Terim'den lig falı

Galatasaray'ın patronu "Bizim, Trabzonspor'la, Fenerbahçe'nin de Beşiktaş'la oynayacağı maçlardan sonra şampiyon belli olur" dedi

GALATASARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, ligin kaderinin Trabzonspor-Galatasaray, Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarından sonra belli olacağını iddia etti.

Terim, hem ligde hem kupada mücadele verdiklerini belirterek, "İki kulvarda birden yarışmak zor. Futbolcularım bir kupaya, bir lige konsantre olmaktan beyin olarak yoruldular" ifadesini kullandı.

Antep'le oynayacakları maça da değinen Sarı-Kırmızılılar'ın hocası "Gaziantepspor şu anda haketmediği yerde olan bir takım. Seyircilerine kendilerini affettirmek için bize yenmek isteyecekler. Hata yapmamaya ve maçı kazanmaya çalışacağız" diye konuştu.

Bu arada Cim-Bom'da Hagi'nin durumu belirsizliğini koruyor. Rumen futbolcunun oynamak istediği ancak Terim'in yıldızını, Beşiktaş maçına saklamayı planladığı öğrenildi.

Öte yandan Galatasaray'da Lutu şoku yaşanıyor.. Dünkü son idmanda adelesinden sakmatlanan Rumen futbolcunun, maç kadrosundan çıkartıldığı belirtildi. Ğaziantep-Galatasaray maçı saat 19.00'da Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak. Cine-5'in naklen vereceği maçı Murat Ilgaz yönetecek.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr