kapat

CUMARTESİ 28 ŞUBAT 1998

Ayşegül için gözyaşı

Sabancı Holding'de yönetici olarak görev yapan, Afyon'un tanınmış ailelerinden Arsoylar'ın kızı Ayşegül Arsoy, tedavi için gittiği ABD'de hastalığa yenildi

Afyon'un tanınmış isimlerinden İsmet Arsoy'un kızı Ayşegül Arsoy, 27 yaşında Amerika'da hayata veda etti. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nü başarıyla bitiren Ayşegül Arsoy, Amerika'da master yaptıktan sonra Genel Yönetim Sekreter Yardımcısı olarak Sabancı Holding'e girdi.

Ameliyat oldu ama...

Kısa sürede başarılarıyla dikkat çeken Arsoy, Sabancı Üniversitesi kuruluş çalışmalarına katıldı. 1 yıl önce İstanbul'da, Mehmet Pruzer'le evlenen Ayşegül Arsoy, evlendikten kısa bir süre sonra rahatsızlandı.

Muayenesinde, kalp ile akciğer arasında bulunan damarda problem olduğu ortaya çıktı. Ayşegül Arsoy, tedavi için Amerika Birleşik Devletleri'ne gönderildi. Çok ender rastlanan hastalığının tedavisi için ameliyat olan Ayşegül Arsoy, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Sevenleri uğurladı

7 yaşında, henüz hayatının baharında hayata veda eden Ayşegül Arsoy'un cenazesi memleketi Afyon'a gönderildi. Önceki gün Arsoy için bir cenaze töreni düzenlendi. Genç kadının tüm sevenleri son yolculuğuna uğurlamak için İmaret Camii'ndeki cenaze töreninde buluştu. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından, Ayşegül Arsoy'un naaşı gözyaşları arasında toprağa verildi. Arsoy ve Aşkar ailelerinin biricik kızı Ayşegül, Sabancı Holding'de de çok seviliyordu.

AHMET SARLIK


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr