kapat

ÇARŞAMBA 18 ŞUBAT 1998

Toshack'ın listesi

Beşiktaş'ın hocası gelecek sezon için, Galatasaraylı Tugay ve B.Hakan Bursalı Baliç, Samsunlu Celil ve Serkan ile Gaziantepli Ayhan'ı istedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack'ın yönetime verdiği transfer listesini SABAH ele geçirdi. Gelecek sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Siyah-Beyazlı takımın hocası aralarında Galatasaraylı B.Hakan ve Tugay'ın da bulunduğu geniş bir transfer listesini yönetime sundu.

Galli çalıştırıcının yönetime, "Gelecek yıl büyük işler başarmak istiyorsak çok güçlü bir kadro kurmamız gerekir. Yabancı futbolcu transferinin yanı sıra Türk futbolcular arasında da çok iyi isimleri kadromuza katmamız gerekir. Bunun için de her türlü fedakarlığı yapmak zorundayız"dediği öğrenildi.

Yönetim Kurulu, Toshack'ın isteği üzerine futbolcularla temasa geçmeye başladı. Bu futbolculardan hangilerinin transfer edileceğinin ise önümüzdeki günlerde netlik kazanbileceği belirtildi.

Toshack'ın yönetime sunduğu transfer listesinde yer alan futbolcular şunlar:

Tugay ve B.Hakan (Galatasaray), Celil, Serkan (Samsunspor), Baliç (Bursaspor), Ayhan (Gaziantepspor), İlhan (Kuşadasıspor), Altan ve Emre (Adanaspor), Celalettin (Berlin), Yıldıray (Bochum), Hasan (Uerdingen), Soner (Hamburg).

Öte yandan Altay maçında sarı kart cezalısı Alpay'ın yerine Ertuğrul'un yine defansta forma giymesi bekleniyor. Teknik Direktör Toshack, büyük ihtimalle dün takımla çalışan ve oynayacak duruma gelen Oktay'a da Altay'a karşı forvette görev verecek. Ağrıları devam eden Recep bu hafta da 11'e alınmayacka ve yedek soyundurulacak.

Bu arada dün MR'ı çekilen Mehmet'in sakatlığının büyük oranda geçtiği açıklandı. Dr.Gökhan Metin, Mehmet'in kupa maçına yetiştirileceğini açıkladı.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr