kapat

ÇARŞAMBA 18 ŞUBAT 1998

Milliler'in özür maçı

A Milli Takımımız, bu akşam özel maçta saat 18.00'de İsrail ile karşı karşıya geliyor. Ay- Yıldızlılar'da tek hedef galibiyete ulaşıp 4-1'lik Arnavutluk yenilgisini unutturmak

TEL-AVİV - 2000 yılında düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takımımız, bu gece deplasmanda İsrail ile karşılaşacak. Saat 18.00'de başlama vuruşu yapılacak özel karşılaşma Show TV'den naklen ekranlara gelecek..

328'inci maçını oynayacak Ay-Yıldızlı ekibimizde hedef 4-1'lik Arnavutluk yenilgisini unutturmak.. Teknik Direktör Mustafa Denizli, İsrail'in küçümsenmemesi gerektiğini belirterek "Rakibimiz futbol kalitesi olarak büyük aşama kaydetti.. Bu nedenle çok ciddi olacağız. Galip gelerek moral bulmak istiyoruz" açıklamasını yaptı..

Bu arada Ay-Yıldızlı ekibimiz, Denizli yönetiminde de 15'inci maçına çıkacak. Denizli'nin karnesine bakıldığında 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi görülüyor. Bu maçlarda 26 gol atıp, 20 gol yedik.

Öte yandan Milli Takımımız, dün akşam son idmanını maçın oynanacağı Ramat Gan Stadı'nda yaptı. Denizli'nin forvette B.Hakan ve Arif'in yokluğunda Saffet ile Ayhan'a görev vermesi bekleniyor. Maçı Fransız hakem üçlüsü Rene Harel, Rlaudelefren ve Leebouvelec yönetecek..


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr