kapat

CUMARTESİ 14 ŞUBAT 1998

Küçük'e destek çığ gibi

Ali Şen'in desteklediği Vefa Küçük oy potansiyelini giderek artırıyor. Eski başkanlardan Emin Cankurtaran ve Büyük Kulüp üyeleri de, adaylarının Küçük olduğunu açıkladılar

FENERBAHÇE'DE başkanlık seçimine bir gün kala adaylar son hazırlıklarını son stratejilerini gözden geçiriyorlar..

Üyelerin desteğini arkasına alan Vefa Küçük, "Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Başkan seçilsemde, seçilmesem de boks şubesine bir salon yapmayı taahhüt ediyorum. Günden güne üyelerden bana olan ilgisi artıyor" dedi.

Pazartesi gününden itibaren Fenerbahçe'yi nasıl bir dürya takımı yapacağını herkese göstereceğini söyleyen Küçük "Ben yaptıklarımı anlatırım. Herkese ışıklı panolar altında slayt gösterileri ile yapılması imkansız salonları yapılacak gibi göstermek için üyeleri kandırmaktan hoşlanmam. Göreve gelir gelemez Fenerland projesini hayata geçireceğim. Stad ve Akmerkez inşaatlarına başlayacağım" diye konuştu.

Bu arada unutulmaz başkanlardan Emun Cankurtaran da adayının Küçük olduğunu söyledi. Cankurtaran, "Ali Şen gibi ben de onun yanındayım. Oyum Küçük'e" dedi. Büyük Kulüp üyelerinin de Küçük'ü desteklediği belirtildi..

Öte yandan Aziz Yıldırım, seçime gireceğini listesini saklamaya devam ediyor. Ancak Yıldırım'ın listesinde Osman Yalçın, Kaksal Özbek, Gürbüz Refikoğlu, Mithat Yenigün ve Nİhat Özbağ'ın olduğu öğrenildi..

Fenerbahçe'de Divan Kurulu toplantısı bugün saat 10.30'da İstek Vakfı'nda yapılacak. Mevcut yönetim, gelir-gider tablosunu ibra edecek. Görevinden ayrılacak olan Başkan Ali Şen, üyelere ve adaylara yaptıklarını anlatacak. Sarı-Lacivertli üyeler de, başkanlarını yarın belirleyecekler..


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr