kapat

PAZAR 04 OCAK 1998

Aziz Yılmaz kilit adam

Yaklaşık 1000'in üzerinde oyu bulunan Fenerbahçeliler Birleşik Grup Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz'ın tavrı Şubat Kongresi'nde Fenerbahçe'nin yeni kulüp başkanını tayin edecek

FENERBAHÇE'DE kongre çalışmaları hızlandı.. Şubat ayının ilk haftasında, çoğunluk sağlanmazsa 13-14'ünde yapılacak olan kongrede Başkan Ali Şen'in gitme kararında ısrarlı olması grupları adaylarla görüşmelere yoğunlaştırdı. Kongre çalışmalarında kilit rolü Fenerbahçeliler Birleşik Grup Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz oynuyor. Yaklaşık 1000'in üzerinde oy potansiyeli bulunması gözleri Aziz Yılmaz'a çevirdi.

YILMAZ önümüzdeki günlerde arka arkaya tesislerde üyelere iftar yemeği verecek. Niyeti Ali Şen'in görevine devam etmesini sağlamak olan Yılmaz'ı en çok Şen'in ısrarla gideceğini açıklaması üzüyor. Yılmaz bunun üzerine bir başkan adayının bulunduğunu ancak yıpranmaması için ismini açıklamayacağını belirtti. Yılmaz "Herşey önümüzdeki hafta içinde netlik kazanacak" ifadesini kullandı.

BU arada diğer başkan adayları Ömer Çavuşoğlu'nun kongrede şansının az olduğu, Şadan Kalkavan'ın hiç şansının bulunmadığı belirtiliyor. Başkan adaylığını bir türlü açıklamayan Aziz Yıldırım ise gruplarla temaslarını sürdürüyor. Yaklaşık 600-700 civarında oy potansiyeli bulunan Kadıköy Grubu Lideri Kazım Bayülken ise salı günü bir basın toplantısı düzenleyecek.

GRUP çalışmaları hakkında bilgi verecek olan Kazım Bayülken'in adaylardan Aziz Yıldırım'ı destekleyeceği biliniyor. Ancak Kadıköy Grubu'nun bir bölümünün Ömer Çavuşoğlu'nun yanında yer alması bekleniyor. Çavuşoğlu ve ekibinin Fenerbahçe'nin devre arası kampına giderek futbolcularla tanışacağı öğrenildi.. Öte yandan oy potansiyeli 150 civarında bulunan Muhittin Bulgurlu'nun seçimde pek etkili olamayacağı ifade ediliyor.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr