kapat

CUMARTESİ 27 ARALIK 1997

Şen'den bombardıman

Üyelere: "Aday değilim. Bunu 10 aydır herkes biliyor. Kongre Şubat ayında olacak" Gruplara: "Kongreyi Mayıs'a çekmek istemelerinin ardında kesinlikle art niyet var" Başkan adaylarına: "Kalkavan ile Yıldırım kulübü komik duruma düşürmesinler" Çavuşoğlu'na: "Onu medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. Destek vereceğim"

Şubat ayındaki kongrede başkan adayı olmayacağını üzerine basa basa vurgulayan Ali Şen, kongreyi Mayıs ayına çekmek isteyen başkan adaylarını ve grup liderlerini sert biçimde eleştirdi.

Tüm bu gelişmeleri, başkan adayları ve bazı grupların "Ali Şen Mayıs'a kadar göreve devam etsin. Fenerbahçe mağlup olsun, şampiyonluktan uzaklaşsın. Sonra biz gelelim" politikası olarak gören Ali Şen, "Şimdi göreve talip olmaktan korkan, taraftarlardan korkan, Ali Şen'den korkan bu başkan adayları, kulübe nasıl hizmet edecekler?. Yürekleri varsa çıkıp aday olsunlar. Fenerbahçe taraftarlarını bu insanlar uyutamaz ve aldatamaz" diye konuştu..

Şen şu açıklamayı yaptı:

"Halbuki tüzük ve kanun ortada. Kongre Şubat ayında yapılır. Bütün Fenerbahçe taraftarları bu insanları ibretle seyrediyorlar. Bu insanlar zannediyorlar ki Fenerbahçe taraftarları aptal. Ali Şen üç yıl evvel kulübe ve göreve talip olduğunda Fenerbahçe batmış durumda idi. Şimdi Fenerbahçe altın yılını yaşıyor. Tesisleşmede herkesi geçmiş, saraydan yönetiliyor ve borcu olmayan tek kulüp Fenerbahçe'dir.."

Şen'den Çavuşoğlu'na destek

Dün kendisine ait holding binasında başkan adayı olarak ortaya çıkan Ömer Çavuşoğlu ile biraraya gelen Şen "Kalpten Fenerbahçeli Çavuşoğlu çıktı ve başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ne zaman davet etse yanındayım. Her gelen başkan adayının yanında olmam" ifadesini kullandı..

Şadan Kalkavan ve Aziz Yıldırım'ı da eleştiren Şen, "Başkan adayı mıdır, değil midir, hala belirsiz.. Kulübü komik duruma düşürmesinler. Şubat ayında kongrenin yapılacağını nasıl bilmiyorlar!. Ben Çavuşoğlu'nun hep yanında olacağım. Fenerbahçe'de kalpten insanların çoğalması lazım. Ömer Çavuşoğlu'nu başkanlığa aday koymasından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Başkanlık yapacak kişi korkak olmamalı" diye konuştu..

Şen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aday olmayacağımı 10 aydan beri herkes biliyor. Fakat korkak olan, becerisi olmayan, Fenerbahçe'yi kendine reklam diye kullanan ve aklı sıra başkan adayı olmak isteyen bazıları, cesur davranmayıp Ali Şen Mayıs'a kadar kalsın diyorlar. Bu tip olaylar camiaya zarar veriyor.."

Çavuşoğlu ise "Şen'den kulübün durumu hakkında bilgiler aldım. Başkan seçilirsem beni yalnız bırakmamasını istedim. Hatta önümüzdeki sezon transfer için kendisinden yardım istedim. Şen'e tuzak kurmayı düşünenler yalnış yapıyorlar. Fener'in mağlup olmasını isteyenler zil takıp oynamayı düşünenler nasıl Fenerbahçeliler. Bu nasıl zihniyettir. Herkes medeni ve cesur olmalıdır" dedi.


© COPYRIGHT 1997 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr