kapat

CUMA 26 ARALIK 1997

Fener'de hava ısınıyor

Sarı-Lacivertli camiada kongreye 43 gün kala Ömer Çavuşoğlu aday olduğunu açıkladı. Güven Sazak ise "Teklif var. Ali Şen görevine devam etsin. Mayıs'ta kararımı vereceğim" diye konuştu

Fenerbahçe'de kongre öncesi tansiyon yükselmeye, başkan adayları tek tek ortaya çıkmaya başladı.. Bir dönem Sarı-Lacivertli kulüpte yöneticilik yapan Ömer Çavuşoğlu dün "Yarışta bende varım. Fenerbahçe'ye hizmet için bu işe soyunuyorum. Sarı-Lacivertli renklere aşık birisi olarak başkanlık için mücadele edeceğim" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'de geçmişte başkanlık yapan Güven Sazak da yeniden aday olması için kendisine teklifler getirildiğini söyledi. Sazak "Kolay iş değil ama şartlar neyi gösterirse göreve hazırım.. Ali Şen, Mayıs ayına kadar devam etmeli. Takım potaya girmiş durumda. Yönetim değişikliği uygun değil. Sezon sonuna kadar götürsünler. Futbolcularla anlaşmalar yaptılar. Mayıstan sonra adaylığı düşüneceğim" dedi.

Başkan adayı olmayı düşünenler arasında bulunan Aziz Yıldırım'a da gruplardan destek artıyor. Birleşik Grup Derneği başta olmak üzere kürekçiler, boksörler ve Ömer Çavuşoğlu'nun da yer aldığı Kadıköy Grubu da Yıldırım'a "Yeşil ışık" yakıyor.

Çeşitli gruplarla temasta bulunan Şadan Kalkavan da kendisine destek arıyor.

Öte yandan Fenerbahçeli eski yöneticilerden Şevket Yılmaz, grupların oyun oynadığını iddia etti. Yılmaz şunları söyledi: "Grupların, Ali Şen'e Mayıs'a kadar aday ol demelerinin nedeni Fenerbahçe'nin ikinci yarıda yenilip, Ali Şen efsanesinin bitmesini istemelerindendir. Eğer bunlar gerçek Fenerli ise neden Ali Şen'e ekibinle iki yıl daha devam et demiyorlar.. Gruplar, üyeleri kandırmaya çalışıyor.."


© COPYRIGHT 1997 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr