kapat

PERŞEMBE 25 ARALIK 1997

Fener, Mayıs'a kilitlendi

Birleşik Fenerbahçe Vakfı ve Kadıköy Grubu, Şen'in Mayıs'a kadar görevde kalmasını istiyor. Şadan Kalkavan, Şen'e destek verirken Aziz Yılmaz gruplarla temasta. Birleşik Grup lideri Muhittin Bulgurlu ise "Kongre Şubat ayında olacak" diyerek tavrını ortaya koydu

AZİZ YILMAZ (Birleşik F.Bahçe Vakfı lideri)

"Bu yönetim sezon sonuna kadar devam etsin. Çünkü şampiyonluk havasına girildi. Şen'in kendine has tavrı var. 31 Ocak üyelerin son aidat yatırma dönemidir. Üyelere ulaşmak 15 sürer. Kongre en erken Mart'ta olur. Niye tartışma ortamı yaratılıyor. Aynı yönetim gitmeli. Kongrede anlaşacağız. Üç aylığına başkan bulunmaz. Bu yönetim usülen aday olur ve sezon sonunda da giderler. Biz yönetime tam destek veriyoruz"

KAZIM BAYÜLKEN (Kadıköy Grubu lideri)

"Fenerbahçe Kulübü'nün tüzügüne göre Şubat ayında kongre yapılması kesinlikle uygun değil. Çünkü üyeler Ocak ayının sonuna kadar aidatlarını yatırırlar. Sonra da para yatıran, yatırmayan üyeleri tespit etmek gerekir. Zaten Fenerbahçede üç yıldır kanun, hukuk, tüzük ve kitap kalmadı. Ben yine tekrarlıyorum. Ali Şen'e her türlü desteği vereceğiz. Onun görevde kalması kulübün menfaatinedir. Genel Kurul üyeleri de Şen'in kalmasını istiyor.."

AZİZ YILDIRIM (Başkan adayı)

"Halen gruplarla görüşmelerim devam ediyor. Aday olursam bunu bir basın toplantısı ile açıklayacağım. Daha bazı şeyleri konuşmak çok erken.. Gelirsem çok büyük paralarla geleceğim gibi haberler çıkıyor. Böyle bir şey yok. Fenerbahçe maddi açıdan iyi bir durumda. Kulübün menfaatleri doğrultusunda çalışmaları sürdüreceğim. Herşey Ocak ayının sonuna doğru belli olur. Ben her zaman Ali Şen'in yanındayım ve desteğe hazırım.."

ŞADAN KALKAVAN (Başkan adayı)

"Fenerbahçe'ye hiç bir zaman zarar gelmesini istemiyorum. Fenerbahçe şu aralar iyi gidiyor. Başkan işi iyi götürüyor. Ali Şen şampiyonluk vaad etti. Yönetime sonuna kadar destek veririz. Kongre Mayıs'a ertelensin ve o zaman kongre yapılsın. Taraftar şampiyonluğu bekliyor. Şen, takımı şampiyon yaptıktan sonra bıraksın. Sezon sonunda bırakmak şartı ile devam etsin. Koltuğa şu an talip yok.. Bu nedenle başkanlığa soyunacağım.."

MUHİTTİN BULGURLU (Birleşik Grup lideri)

"Ali Şen çekiliyor. Fenerbahçe Kulübü'ne faydalı olabilecek biri gelmeli. Grupların istediği olmaz. Tüzüğe aykırı bir durum ortaya çıkar. Aramızda anlaşır yönetim kalır dersek, içimizden biri vilayete gidip itiraz etse bu olay ortadan kalkar. Fenerbahçe kaosa sürükleniyor. Bayrağı bıraksınlar ve yerine gelen bayrağı götürsün. Şöyle yapalım böyle yapalım demek mümkün değildir. Aziz Yıldırım'a sempatizimiz var. Ancak daha karar vermedik"


© COPYRIGHT 1997 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr