kapat

PAZAR 21 ARALIK 1997

Küçük kararlı

Fenerbahçe Futbol Şubesi Sorumlusu Vefa Küçük, şubat ayındaki kongrede aday olmayı kesin olarak düşünmediğini söyledi. Küçük'ün kararından dönmemesi camiada üzüntüyle karşılandı

FENERBAHÇE Futbol Şubesi Sorumlusu Vefa Küçük, şubat ayında kesinlikle aday olmayacağını bir kez daha açıklarken, "Dostlarım beni kararımdan vazgeçirmek için yoğun bir mücadele veriyorlar. Hepsine binlerce kez teşekkür ederim. Ancak benim de kendime göre bazı planlarım var ve yöneticilik yaparken özel işlerimi askıya almak zorunda kaldım. Bu nedenle istediklerimi gerçekleştiremedim" dedi. Küçük, şubat ayında Fenerbahçe'ye layık başkanın mutlaka göreve geleceğini dile getirerek, "Kimse meraklanmasın. Çünkü bu camiada hizmet edecek çok insan vardır. Sarı-Lacivertli camiada bireyler hiç önemli değil. Önemli olan insanların bu kulüp için birşeyler yapmaya gayret etmesidir. Biz Fenerbahçe'yi sağlam temeller üzerine oturttuk ve bundan sonra kötü gidişat asla olmaz" diye konuştu.

Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Ertuğrul Hataylı da, Küçük'ün aday olmamasının son derece üzüntü verici olduğunu söyleyerek, "Şen'in ve Küçük'ün aday olmamaları üzücü. Benim korkum yeni gelecek olan yönetimin Fener'i başarısız kılma riskidir. Herkes adımlarını sağlam atmalı ve Fener'in çıkarlarını düşünmeli" dedi.


© COPYRIGHT 1997 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr