kapat

CUMA 07 KASIM 1997

Esrar cinneti

Mete Sinan Erzincanlı, önce esrar alıp anneannesini öldürdü. Ardından 9 yaşındaki kardeşini sırtına alıp "Uzaylılar geliyor" diyerek 2'nci kattan atladı

HASAN YAYAN (SHA)

İSTANBUL Yeşilköy'de, önceki gece yarısı, üniversite öğrencisi bir gencin cinneti sonrası yaşananlar gerilim filmlerini aratmadı. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyan Mete Sinan Erzincanlı (25), esrar aldıktan sonra, anneannesi Meziyet Ardal'ı (65) sopayla feci şekilde dövdü. Ardından da bıçaklayarak öldürdü.

Kaçmaya çalıştı

ERZİNCANLI, daha sonra 9 yaşındaki üvey kardeşi Can Karan'ı sırtına alarak "Uzaylılar bizi almaya geliyor" diye bağırmaya başladı ve 2'nci katta bulunan evlerinin penceresinden aşağıya atladı. Komşuların haber vermesi üzerine gelen polis, Can Karan'ı hastaneye kaldırdı. Kaçmaya çalışan Mete Sinan Erzincanlı da polis tarafından yakalandı.

"Onu kurtardım"

ÜVEY ağabeyinin saldırısından evden kaçarak kurtulan Bora Bilgin (18) ise şunları anlattı: "Ağabeyimin Antalya'daki antikacı dükkanına haciz gelmişti. Uzun süredir dengesiz hareketleri vardı. Gece bana 'Uzaylılar bizi almaya gelecek' dedikten sonra anneanneme saldırdı. Bıçaklayıp öldürdükten sonra iç organlarını eline alarak 'Onu kurtardım' dedi."


© COPYRIGHT 1997 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr