kapat

01 NISAN 1997 SALI

Yeboah 3+1'e bağlı

Fener, Leeds United'te oynayan Ganalı futbolcu ile işi bağladı. 4 yabancı serbest bırakılırsa Yeboah gelecek sezon Sarı-Lacivertli formayı giyecek

Fenerbahçe, Ganalı Yeboah'ı alıyor. Sarı-Lacivertliler İngiliz Süper Ligi ekiplerinden Leeds United'da forma giyen siyahi oyuncuyu transfer etmek için kolları sıvadılar ve işi büyük oranda bitirdiler. Eğer Federasyon gelecek sezon 3+1'den vazgeçer ve 4 yabancıyı serbest bırakırsa bu tranfser kesinlikle bitirilecek.

Okocha'nın transfer için bastırdığı Yeboah'ın kulübü ile sözleşmesinin bitmesine 1 yıl daha olmasına rağmen takımından ayrılmak istediği bu nedenle de Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Bu konuda Alman televizyonlarının teletekstinde verdiği "Okocha Eintracht Frankfurt'ta beraber oynadığı takım arkadaşı Yeboah'ı Fenerbahçe için iknaya çalışıyor" haberini de doğrulayan ve iki hafta önce Fenerli yönetici Ertuğrul Hataylı ile de görüştüğünü söyleyen Yeboah'ın Alman menaceri Joachim Leukel "Türkiye'deki yabancı futbolcu kısıtlaması önümüzdeki en büyük engel. Bu sorun aşılırsa Yeboah Fener'de oynar. Okocha ile Yeboah arasında çok iyi bir dostluk var" şeklinde görüş belirtti.


© COPYRIGHT 1997 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Bu sayfa YÖRE Elektronik Yayımcılık tarafından hazırlanmıştır. Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr
YÖRE Elektronik Yayimcilik A.S.