kapat

14 SUBAT 1997 CUMA

Tetikçiye infaz

3 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan Ortaköy'deki otopark baskınında tetikçilik yapan "Kör Metin", 6 kurşunla öldürüldü

Ortaköy'de 7 Eylül'de 3 kişinin ölümü ve 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan otopark baskınında tetikçilik yaptığı iddiasıyla tutuklanan ve 15 gün önce serbest bırakılan "Kör Metin" lakaplı Metin Demirci (33), önceki gece Arnavutköy Körkadı Sokak'ta öldürüldü.

Bir görgü tanığı olayı şöyle anlattı: "Sokakta Kartal marka bir oto durdu. İki kişi otomobilden birini çıkardı. Bu kişiyi yere yatırarak iki ayrı tabancayla kurşun yağmuruna tuttular."

Kafasına, göğsüne ve kasıklarına sıkılan ikişer kurşunla öldürüldüğü belirlenen Metin Demirci'nin, Ortaköy'deki otopark baskınından dolayı öldürülmüş olduğu tahmin ediliyor.

7 Eylül 1996'daki olayda, Volkan adlı otoparkın ortaklarından Aykut Mehmet Sezer, diğer ortak Halil Kayır'la arasında çıkan anlaşmazlık üzerine 10 adamıyla otoparkı basmıştı. 3 kişinin öldüğü olaydan 10 gün sonra Metin Demirci'nin de aralarında olduğu 7 kişi yakalanmıştı.


© COPYRIGHT 1997 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Bu sayfa YÖRE Elektronik Yayımcılık tarafından hazırlanmıştır. Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr
YÖRE Elektronik Yayimcilik A.S.