kapat

09 OCAK 1997 PERSEMBE

Terim küplere bindi

Galatasaray'ın hocası bir televizyon kanalında B.Hakan'ın tarikatçı olduğu iddiasına büyük tepki gösterdi ve "Yıllardır bu şekilde Hakan'ı yıpratmaya çalışıyorlar. Herkesin inancı kendisine" dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sonunda isyan etti.. Bir televizyon kanalında B.Hakan'ın tarikatçı olduğu iddiasının gündeme getirilmesine sert tepki gösteren tecrübeli çalıştırıcı, "Hakan'la yıllardır uğraşıyorlar. Avrupalı futbolcunun idman sahasının yanında kilise var. Futbolcu bir pozisyonu kaçırınca haç çıkartıyor. Kimse de birşey demiyor" diye konuştu.

Terim, Türkiye'de ise inanca saygı gösterilmediğini belirterek, "Hakan çok hassas bir insan. Bunlardan etkileniyor.pAyrıca tarikatçı olsa da kime ne. Futbolunu eleştiremeyenler, başka şeyler bulmaya çalışıyorlar. Eller aya gidiyor. Bizim bir kısım medya nelerle uğraşıyor. Ama bunlara papuç bırakmayacağız"pdedi.


© COPYRIGHT 1997 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır) YÖRE Elektronik Yayimcilik A.S.