kapat

09 OCAK 1997 PERSEMBE

Mrmiç'in dizi şişti

Salonda yapılan idmanda dizini yere vurup sakatlanan Beşiktaş'ın Hırvat kalecisi tedaviye alındı. Merdivenden düşen Alpay'a da buz tedavisi uygulanmaya başlandı

Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Mrmiç, dün sabah yapılan antrenmanda sakatlandı.

Belek'teki elverişsiz hava koşulları nedeniyle kros çalışmasını iptal eden Teknik Direktör Rasim Kara, futbolculara salonda fizik kondüsyon antrenmanı yaptırdı. Kültür fizik çalışması sırasında düşen kaleci Mrmiç'in sağ dizinde ödem oluştu. Hırvat kaleciye buz tedavisi uygulanıyor. Alpay ise öğleden sonraki idmana giderken, merdivenden düşünce, buz tedavisi yapılmaya başlandı.

Sergen, "Ali Şen benimle değil takımı ile uğraşsın. Futbola Beşiktaş'ta başladım, burada bırakacağım. Fener'e gitmem sözkonusu değil" dedi. Basın Sözcüsü Aydın Ayaydın, "Sergen'i asla bırakmayız" derken, prim sisteminin değişmesi talebinin olmadığını, İlker Özbilek'in de görevini sürdürdüğünü kaydetti.

Öte yandan Alman Bielefeld takımı ile 11 Ocak'ta oynanacağı bildirilen karşılaşma kötü hava koşulları nedeniyle iptal edildi.


© COPYRIGHT 1997 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır) YÖRE Elektronik Yayimcilik A.S.