kapat

09 OCAK 1997 PERSEMBE

Düzce'de vahşet

Bolu'nun Düzce ilçesine bağlı Çilimli beldesinde oturan ve bir fabrikada şoför olarak çalışan Ali Rıza Koç geçirdiği bunalım sonucu, eşi ile 15, 13 ve 12 yaşlarındaki 3 çocuğunu kurşun yağmuruna tutarak öldürdükten sonra intihar etti. Koç'un ailesinin üzerine iki şarjör boşalttığı, daha sonra da tek kurşunu başına sıktığı belirlendi.

Mehmet GIDIMAN-Cem Eser YOLA

Bolu'nun Düzce ilçesine bağlı Çilimli beldesinde oturan ve bir fabrikada şoför olarak çalışan Ali Rıza Koç'un (40) evinden silah sesleri geldiğini duyan komşuları durumu polise bildirdiler. Eve giren polisler, 5 kişinin cesediyle karşılaştı.

Cinayet olabileceğini gözönünde bulunduran güvenlik güçleri, yaptıkları incelemede Ali Rıza Koç'un Astra marka ruhsatsız silahı ile önce eşi Şefika (34), sonra da çocukları Arzu (15), Abdülkadir (13) ve Abdurrahman'ı (12) öldürdükten sonra intihar ettiği sonucuna vardılar.

2 şarjör mermi

Uzun süredir içine kapanık olduğu ve olay sırasında bunalımın etkisiyle cinnet geçirdiği tahmin edilen Ali Rıza Koç'un ailesinin üzerine iki şarjör boşalttığı, daha sonra kalan tek kurşunu da başına sıktığı belirlendi.

Çilimli'de Ulucami Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olay, mahalle sakinlerini yasa boğdu.

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Semih Mutlu ve Savcı Erol Dönmez tarafından soruşturma sürdürülürken, geniş bilginin daha sonra verileceği öğrenildi. Koç ailesinin cenazeleri ise dün öğlen namazından sonra Çilimli Mezarlığı'nda toprağa verildi.


© COPYRIGHT 1997 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır) YÖRE Elektronik Yayimcilik A.S.